Βόρειο Αιγαίο

Βόρειο Αιγαίο

Αποτελείται από τους νομούς Χίου, Λέσβου και Σάμου ενώ διαθέτει στις τάξεις του οχτώ μαγευτικά νησιά. Ο Άγιος Ευστράτιος, η Ικαρία, η Λέσβος, η Λήμνος, οι Οινούσσες, η Σάμος, η Χίος, τα Ψαρά και οι Φούρνοι αποτελούν τα κομμάτια ενός πανέμορφου παζλ.

Ο Άγιος Ευστράτιος, το μικρό στολίδι με τις ειδυλλιακές παραλίες. Η Ικαρία, το νησί μύθος ιδανική για ήρεμες διακοπές. Η Λέσβος, γενέτειρα πολλών προσωπικοτήτων με ατελείωτες ομορφιές. Η Λήμνος με τον ανόθευτο χαρακτήρα της. Η Σάμος, το νησί του Πυθαγόρα με το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο του βουνού. Η Χίος με φόντο τα μαστιχόδεντρα. Τα Ψαρά με το ένδοξο παρελθόν τους, καθώς και οι Φούρνοι με τις Οινούσσες που σε κατακτούν με την απλότητα τους. Τα όμορφα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι έτοιμα να υποδεχτούν και να μαγέψουν κάθε επισκέπτη.

Πληροφοριες περιφέρειας - link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vitae elit libero. Sed quis ipsum augue. Proin nec sagittis risus, vitae viverra tellus. Sed hendrerit sed tellus tempor ultrices. Sed accumsan consectetur vulputate. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ζήστε την εμπειρία σας στο Βόρειο Αιγαίο

Ήλιος & Θάλασσσα

Περισσότερα

Θεματικές Διαδρομές

Περισσότερα

Τέχνη & Πολιτισμός

Περισσότερα

Υγεία & Ευεξία

Περισσότερα

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Περισσότερα

Γαστρονομία

Περισσότερα

Γάμοι & Γαμήλια ταξίδια

Περισσότερα

Αθλητισμός & Προπόνηση

Περισσότερα

Βιβλιοπαρουσίαση

Περισσότερα

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP