Πανόραμα

Πανόραμα

Λίγα μόνο χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης απλώνεται το Πανόραμα, μια περιοχή με άπειρες φυσικές ομορφιές, δάση και πράσινο. Στους πρόποδες του Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων από το Θερμαϊκό κόλπο, συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του τοπίου με την προσεγμένη ανθρώπινη παρέμβαση κάτι που το αναδεικνύει σε μια από τις ομορφότερες οικιστικές περιοχές της ευρύτερης Θεσσαλονίκης.

Το Πανόραμα απλώνεται μέσα στο δάσος, έχει "πανοραμική" θέα και ιδανικό κλίμα και βλάστηση, λόγοι που συμβάλλουν στην ανάδειξή του σε πόλο έλξης διαμονή. Διαθέτει οργανωμένες και πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, θερινό κινηματογράφο, αναψυκτήριο και λοιπούς χώρους ελεύθερου χρόνου.

Επισκεφτείτε την τοποθεσία Πλατανάκια, έναν υδροβιότοπο, όπου θα απολαύσετε τον καταρράκτη και θα περιεργασθείτε το ζωικό κόσμο του νερού και του δάσους.

Στο Πανόραμα υπάρχει δυνατότητα να απολαύσει κανείς πολλά και ενδιαφέροντα αθλήματα, αφού ο Δήμος παρέχει άρτιες & οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα αντισφαίρισης, κλειστό αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων και σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο και ιππικό όμιλο.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2313 301000           (+30) 2310023850          (+30) 2313326121               (+30) 2310380000

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP