Σκάλα Ραχωνίου

Σκάλα Ραχωνίου

Παραλιακός οικισμός με μια ιδιαίτερα όμορφη ακτογραμμή, πανέμορφους κολπίσκους και μια πεντακάθαρη θάλασσα με ψιλή χρυσοκίτρινη αμμουδιά. Aξίζει να επισκεφθείτε τη Σκάλα Ραχωνίου με τα γραφικά, ορεινά χωριά Pαχώνι και Άγιος Γεώργιος και να γνωρίσετε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων τους.

Θα χαλαρώσετε στις αμμώδεις και καλά οργανωμένες παραλίες, με τη φυσική σκιά των πεύκων που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, ενώ θα αγναντεύσετε την τεράστια καταπράσινη έκταση και τον κάμπο με τα ελαιόδεντρα που δεσπόζει στην περιοχή.

Δεκάδες αγροτικοί οικισμοί, γραφικά ταβερνάκια και τα παραδοσιακά πανηγύρια στο Pαχώνι στις 15 Αυγούστου στη γιορτή της Παναγίας και στις 20 Αυγούστου του Προφήτη Ηλία, θα σας κάνουν να νιώσετε την οικειότητα που προσφέρει ένα παραθαλάσσιο χωριό σε συνδυασμό με την φιλοξενία των κατοίκων του.

Πρόκειται για μια περιοχή, που καλύπτει και αποζημιώνει με την ομορφιά και την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Εκτός από το καλό φαγητό και τις γραφικές ακτές, υπάρχουν βέβαια και οι πλήρως οργανωμένες παραλίες, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει ποικιλία θαλάσσιων σπορ, από θαλάσσιο και εναέριο σκι μέχρι και πτήσεις με μικρό εναέριο μηχανοκίνητο αεροπλανάκι.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2593 350100           (+30) 2593 022500          (+30) 2593 023199                (+30) 2593 350000

Πατήστε εδώ
TOP