Κιοτάρι

Κιοτάρι

Γραφικό ψαροχώρι, στη βόρεια πλευρά του απέραντου κόλπου του Γενναδίου. Το Κιοτάρι απέχει εννιά χιλιόμετρα από το Λάρδο και προσφέρεται για όσους επιθυμούν ήσυχες και απομονωμένες διακοπές.

Αποτελεί τουριστικό παραθεριστικό θέρετρο που έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, κυρίως με ξενοδοχεία και καταστήματα. Βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νότια από την πόλη της Pόδου στην Ανατολική ακτή του νησιού, λίγα χιλιόμετρα μετά την Λίνδο και 70 περίπου χιλιόμετρα νότια από τον διεθνή αερολιμένα του νησιού.

Θα κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου, σε μια από τις μικρές βοτσαλωτές παραλίες.

Kατά μήκος του δρόμου υπάρχουν πολλά μονοπάτια που οδηγούν στην παραλία, ενώ σε μερικά από αυτά τα δρομάκια θα βρείτε ταβερνάκια με θαλασσινά. Aξίζει  να επισκεφθείτε και το γραφικό χωριό Γεννάδι, με την παλαιά εκκλησία του Aγίου Γεωργίου και με αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το Κιοτάρι διαθέτει σημαντικές τουριστικές υποδομές και προσφέρει αρκετές λύσεις για διαμονή, φαγητό στις λίγες παραλιακές ταβέρνες και τα εστιάτορια, καταστήματα για ψώνια, καθώς επίσης και κολύμπι και θαλάσσια σπορ στην πολύ ωραία παραλία του με την υγρή άμμο και τα όμορφα βοτσαλάκια. Διαθέτει, λοιπόν, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα τελευταία χρόνια θεωρούνται στη Ρόδο, ως ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει στο νησί η πολύ αναπτυγμένη τουριστική της αγορά.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2241 361200           (+30) 2241 023849          (+30) 2241 082320                (+30) 2241 065512

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP