Νεώριο

Νεώριο

Κατάφυτη με τα πεύκα να φθάνουν στις αμμουδιές, το Νεώριο είναι ίσως η πιο γραφική περιοχή του Πόρου. Βρίσκεται στο δυτικότερο μέρος του νησιού, απέναντι από το Βίδι στην Πελοπόννησο, ενώ προσφέρεται για χαλαρές και οικογενειακές διακοπές.

 

Ο Μικρός και ο Μεγάλος Νεώριος, είναι από τις πιο ωραίες οργανωμένες αμμουδερές παραλίες του Πόρου με ομπρέλες, ξαπλώστρες και με τα πεύκα να φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.

 

Επισκεφθείτε επίσης τις παραλίες Λιμανάκι της Αγάπης και τον Ρωσικό Ναύσταθμο με το μικρό νησάκι Δασκάλιο, παραλίες η μία πιο όμορφη και πιο γραφική από την άλλη.

Στο Λιμανάκι της Αγάπης μπορείτε να απολαύσετε το νυκτερινό σας μπάνιο, ενώ στην αμμουδιά παρέες με κιθάρες σας κρατούν συντροφιά. Αξέχαστες κα οι συναυλίες που δίνονται το καλοκαίρι στο Ρωσικό Ναύσταθμο δίπλα στη θάλασσα.

Έχει συχνή συγκοινωνία με την πόλη με λεωφορία, ταξί ή με βαρκούλες. Έχει πολύ ωραία ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα και προσφέρεται για οικογενειακό τουρισμό. Στο Νεώριο υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του "Passage", για θαλάσσια σπορ, από τις πληρέστερες σε όλη την Ελλάδα. Super-market, μπαρ, πισίνες, γήπεδο 5Χ5 και ταβέρνες δίπλα στην ακρογιαλιά για να απολαύσετε τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά που συνοδεύονται πάντα από καλό βαρελίσιο κρασί.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2298 320500           (+30) 2298 022256          (+30) 2298 035199                (+30) 2298 320300

Πατήστε εδώ
TOP