Κανάλι

Κανάλι

Το Ασκέλι ''βλέπει'' στο ανοικτό πέλαγος και είναι κτισμένο στην πλαγιά ενός πευκόφυτου λόφου. Η θέα από ψηλά είναι πανοραμική. Υπάρχουν τέσσερις 'οφιοειδείς' δρόμοι που ξεκινούν από τον παραλιακό και με διακλαδώσεις διασχίζουν το Ασκέλι, φτάνοντας στην κορυφή του λόφου. Έχει συνεχή συγκοινωνία με την πόλη του Πόρου με λεωφορεία, ταξί ή με βαρκούλες. Περπατώντας χρειάζεσαι 15 με 20 λεπτά.

Διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οργανωμένη παραλία και σχολή για θαλάσσια σπορ. Στο Ασκέλι υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία, επάνω στην θάλασσα, που διαθέτουν πισίνα, μπαρ και ταβέρνα, αλλά και πανέμορφες βίλες με ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα στην παραλία ή σκαρφαλωμένες στην πλαγιά με έξοχη θέα και πολλή δροσιά. Το Ασκέλι προσφέρεται για οικογενειακό τουρισμό, αφού οι περισσότερες βίλες διαθέτουν εκτός των άλλων διαμερίσματα με κουζίνα και ότι άλλο χρειάζεται μια οικογένεια.

Σε μερικές από τις ταβέρνες διοργανώνονται τακτικά και ελληνικές χορευτικές βραδιές.

Τέλος, έχει αξιόλογη νυκτερινή ζωή με bar που διακρίνονται για τα απίθανα κοκτέιλς, την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν με επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική δίπλα στη θάλασσα.

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

ADVERTISEMENT

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP