Ασκέλι

Ασκέλι

Με πανοραμική θέα από ψηλά, το Ασκέλι ''βλέπει'' στο ανοικτό πέλαγος, χτισμένο στην πλαγιά ενός πευκόφυτου λόφου. Υπάρχουν τέσσερις 'οφιοειδείς' δρόμοι που ξεκινούν από τον παραλιακό και με διακλαδώσεις διασχίζουν το Ασκέλι, φτάνοντας στην κορυφή του λόφου.

Διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οργανωμένη παραλία και σχολή για θαλάσσια σπορ. Στο Ασκέλι υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία, επάνω στην θάλασσα, που διαθέτουν πισίνα, μπαρ και ταβέρνα, αλλά και πανέμορφες βίλες με ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα στην παραλία ή σκαρφαλωμένες στην πλαγιά με έξοχη θέα και πολλή δροσιά. Το Ασκέλι προσφέρεται για οικογενειακό τουρισμό, αφού οι περισσότερες βίλες διαθέτουν εκτός των άλλων διαμερίσματα με κουζίνα και ότι άλλο χρειάζεται μια οικογένεια.

Σε μερικές από τις ταβέρνες διοργανώνονται τακτικά και ελληνικές χορευτικές βραδιές.

Πάντως, αν δεν διαθέτετε μεταφορικό μέσο, υπάρχει συνεχή συγκοινωνία με την πόλη του Πόρου με λεωφορεία, ταξί ή με βαρκούλες. Περπατώντας χρειάζεσαι 15 με 20 λεπτά.

Τέλος, έχει αξιόλογη νυκτερινή ζωή με bar που διακρίνονται για τα απίθανα κοκτέιλς, την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν με επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική δίπλα στη θάλασσα.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2298 320500           (+30) 2298 022256          (+30) 2298 035199                (+30) 2298 320300

Πατήστε εδώ
TOP