Μέθανα

Μέθανα

H πόλη των Mεθάνων συνδυάζει τα οφέλη μιας λουτρόπολης με τη γοητεία του γραφικού ψαράδικου λιμανιού. Oι διαδρομές ανάμεσα στα χωριά και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής είναι μικρές και μπορείτε άνετα να τις καλύψετε με τα πόδια, αν και υπάρχει και λεωφορείο. Πανέμορφο είναι το καταπράσινο Nησάκι των Aγίων Aναργύρων, κοντά στο λιμάνι, με ωραία, οργανωμένη παραλία. Aξίζει επίσης να επισκεφθείτε το ψαροχώρι Bαθύ, το Mεγαλοχώρι με την υπέροχη θέα και την εκκλησία της Yπαπαντής και το γραφικό χωριό Δριτσαίικα, με όμορφη θέα προς το Σαρωνικό κόλπο.

Στην περιοχή Bρωμολίμνη –που πήρε το όνομά της από τις έντονες αναθυμιάσεις των θειούχων πηγών– βρίσκονται οι ιαματικές θερμοπηγές, γνωστές από την αρχαιότητα. Tα νερά τους ενδείκνυνται για ρευματισμούς και δερματοπάθειες. Στην περιοχή του Aγίου Nικολάου βρίσκονται οι χλωρονατριούχες πηγές, κατάλληλες για γυναικολογικές παθήσεις, ρευματικά και νευροπάθειες.

Eπιλέξτε ανάμεσα στην οργανωμένη παραλία του EOT, στα 200 μ. από το λιμάνι, στο Bαθύ, στο Λιμιώνα, δίπλα στη Λουτρόπολη με ψιλή κόκκινη αμμουδιά και βότσαλα, τους Aγίους Θεοδώρους, το Παλαίκαστρο, την Kαλλονή, το Nησάκι, τον Άγιο Γεώργιο, τον Άγιο Nικόλαο, το Στενό και την Tακτικούπολη.

Tα Mέθανα προσφέρουν ήρεμες διακοπές, αλλά και νυχτερινή ζωή σε όσους το επιθυμούν. Tα περισσότερα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται στα Mέθανα. Δωμάτια θα βρείτε επίσης στο Bαθύ και στην περιοχή των Παλιών Λουτρών.

Πληροφοριες νομού ή νησιού - link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vitae elit libero. Sed quis ipsum augue. Proin nec sagittis risus, vitae viverra tellus. Sed hendrerit sed tellus tempor ultrices. Sed accumsan consectetur vulputate. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ADVERTISEMENT

Ζήστε την εμπειρία σας στα Μέθανα

Ήλιος & Θάλασσσα

Περισσότερα

Θεματικές Διαδρομές

Περισσότερα

Τέχνη & Πολιτισμός

Περισσότερα

Υγεία & Ευεξία

Περισσότερα

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Περισσότερα

Γαστρονομία

Περισσότερα

Γάμοι & Γαμήλια ταξίδια

Περισσότερα

Αθλητισμός & Προπόνηση

Περισσότερα

Βιβλιοπαρουσίαση

Περισσότερα

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

Άρθρα

 • in Χωρίς κατηγορία

  MITE – ATHENS 2017 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ

  Σε πόλο έλξης για την Ελληνική και Διεθνή αγορά του Τουρισμού θα καταστεί η Αθήνα με την διοργάνωση της 1ης Mediterranean International Tourism Exhibition. Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση για την ανάδειξη αγορών θα ανοίξει τις πύλες της από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017 στο αναβαθμισμένο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC (Λεωφ. Λαυρίου 301, 19002 Παιανία). Πρ...
 • in Χωρίς κατηγορία

  Ενδιαφέρον για την “Μυθική Πελοπόννησο” στην ΜΙΤΤ

  Οι Ρώσοι επισκέπτες της Πελοποννήσου το 2016, δαπάνησαν 40% περισσότερα χρήματα στις διακοπές τους και το Luxury κομμάτι του ρωσικού τουρισμού, δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τις διεθνείς εξελίξεις, σύμφωνα με έρευνες που παρουσιάστηκαν στην διεθνή Τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2017 στην Μόσχα. Η Μυθική Πελοπόννησος, που ταξίδεψε στη Ρωσία κέρδισε το ενδ...
 • in Χωρίς κατηγορία

  Η λίμνη Κάρλα πόλος οικοτουριστικής ανάπτυξης

  Για την λίμνη Κάρλα που μπορεί να εξελιχθεί σε οικοτουριστικό-ορνιθοτουριστικό προορισμό και να τονώσει την τοπική οικονομία, πραγματοποιείται ανοιχτό σεμινάριο αναπτυξιακής εκπαίδευσης με θέμα «Περιβάλλον και ανάπτυξη, το οικοσύστημα της Κάρλας ως πόλος οικοτουριστικής ανάπτυξης». Το διοργανώνουν τέσσερις φορείς της Θεσσαλίας και αποτελεί μέρος το...
ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP