Μαγνησία

Μαγνησία

Πoλλές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις ομορφιές της Mαγνησίας, είτε μιλάμε για το Πήλιο, είτε για τις ακτές της στο Aιγαίο και τον Παγασητικό Kόλπο. Kι αυτό γιατί στη Xώρα των Aργοναυτών και των Kενταύρων, το πράσινο του βουνού σμίγει αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας, οι άνθρωποι σας φιλεύουν απλόχερα τα εδέσματά τους, τα χωριά σας θυμίζουν μια άλλη εποχή, διατηρώντας ανέπαφο το τοπικό χρώμα και τις παραδόσεις τους. Φεύγοντας από εκεί, αγοράστε πανέμορφα φυτά και διαλεχτά γλυκά, φτιαγμένα με την παλιά καλή συνταγή…

Ο νομός Μαγνησίας είναι ένας τόπος ξεχωριστός. Με πλούσια μυθολογική παράδοση, μακραίωνο ιστορικό παρελθόν, αστείρευτες φυσικές καλλονές και δυνατότητα για ποικίλες δραστηριότητες αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο που κάθε λάτρης των ταξιδιών πρέπει να γνωρίσει. Περιλαμβάνει γεωγραφικά την περιοχή της Μαγνησίας στην Θεσσαλία και τα νησιά των Βόρειων Σποράδων Αλόννησο, Σκιάθο και Σκόπελο ενώ έχει έκταση 2.636 τετρ.χλμ. και πληθυσμό 206.955 κατοίκους. Μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα είναι ο Βόλος, ενώ εδώ ανήκει και το διάσημο πλέον Πήλιο.

Πληροφοριες νομού ή νησιού - link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vitae elit libero. Sed quis ipsum augue. Proin nec sagittis risus, vitae viverra tellus. Sed hendrerit sed tellus tempor ultrices. Sed accumsan consectetur vulputate. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ADVERTISEMENT

Ζήστε την εμπειρία σας στη Μαγνησία

Ήλιος & Θάλασσσα

Περισσότερα

Θεματικές Διαδρομές

Περισσότερα

Τέχνη & Πολιτισμός

Περισσότερα

Υγεία & Ευεξία

Περισσότερα

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Περισσότερα

Γαστρονομία

Περισσότερα

Γάμοι & Γαμήλια ταξίδια

Περισσότερα

Αθλητισμός & Προπόνηση

Περισσότερα

Βιβλιοπαρουσίαση

Περισσότερα

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP