Αρχάγγελος

Αρχάγγελος

Γραφικό ψαροχώρι με μεγάλη τουριστική κίνηση. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, στο Λακωνικό κόλπο, 90 χλμ. νοτιοανατολικά της Σπάρτης.

Ο Αρχάγγελος είναι ένα παραθαλάσσιο γραφικό ψαροχώρι με μεγάλη τουριστική κίνηση, χάρη στις πολλές φυσικές ομορφιές, το απάνεμο λιμάνι και τις καθαρές παραλίες με τα καταγάλανα νερά τους. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, στο Λακωνικό κόλπο, 90 χλμ. νοτιοανατολικά της Σπάρτης. Επίσης, απέχει 20 χλμ. από τη Νεάπολη και 30 χλμ. από τη Μονεμβασιά και αποτελεί ιδανικό τόπο για ξέγνοιαστες διακοπές.

Από τον Αρχάγγελο μπορείτε να επισκεφτείτε τη Μάνη, τα σπήλαια του Δυρού, το Mυστρά, τη Mονεμβασιά, την Πλύτρα με τη βυθισμένη πολιτεία, την Eλαφόνησο, τη Nεάπολη, το Σπήλαιο Άγιος Ανδρέας στην Καστανιά, τα Kύθηρα και άλλα ενδιαφέροντα μέρη.

Θα κολυμπήσετε στις όμορφες παραλίες της Xαρακιάς και της Πηλάς με την τεράστια ακτή των 3 χλμ. Οι λάτρεις της κολύμβησης και των θαλάσσιων σπορ θα βρουν τον επίγειο παράδεισο στον Αρχάγγελο.

Για τα Kύθηρα και την Eλαφόνησο εκτελούνται καθημερινά τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι της Nεάπολης, για την Eλαφόνησο από την Πούντα στα Βιγγλάφια.

Επίσης, ο Αρχάγγελος διαθέτει πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και η άριστη υποδομή στον τομέα των υπηρεσιών και της φιλοξενίας είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τους εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το όμορφο αυτό χωριό.


ADVERTISEMENT

Slide

Άρθρα

 • in Χωρίς κατηγορία

  MITE – ATHENS 2017 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ

  Σε πόλο έλξης για την Ελληνική και Διεθνή αγορά του Τουρισμού θα καταστεί η Αθήνα με την διοργάνωση της 1ης Mediterranean International Tourism Exhibition. Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση για την ανάδειξη αγορών θα ανοίξει τις πύλες της από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017 στο αναβαθμισμένο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC (Λεωφ. Λαυρίου 301, 19002 Παιανία). Πρ...
 • in Χωρίς κατηγορία

  Ενδιαφέρον για την “Μυθική Πελοπόννησο” στην ΜΙΤΤ

  Οι Ρώσοι επισκέπτες της Πελοποννήσου το 2016, δαπάνησαν 40% περισσότερα χρήματα στις διακοπές τους και το Luxury κομμάτι του ρωσικού τουρισμού, δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τις διεθνείς εξελίξεις, σύμφωνα με έρευνες που παρουσιάστηκαν στην διεθνή Τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2017 στην Μόσχα. Η Μυθική Πελοπόννησος, που ταξίδεψε στη Ρωσία κέρδισε το ενδ...
 • in Χωρίς κατηγορία

  Η λίμνη Κάρλα πόλος οικοτουριστικής ανάπτυξης

  Για την λίμνη Κάρλα που μπορεί να εξελιχθεί σε οικοτουριστικό-ορνιθοτουριστικό προορισμό και να τονώσει την τοπική οικονομία, πραγματοποιείται ανοιχτό σεμινάριο αναπτυξιακής εκπαίδευσης με θέμα «Περιβάλλον και ανάπτυξη, το οικοσύστημα της Κάρλας ως πόλος οικοτουριστικής ανάπτυξης». Το διοργανώνουν τέσσερις φορείς της Θεσσαλίας και αποτελεί μέρος το...
ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP