Αρχάγγελος

Αρχάγγελος

Γραφικό ψαροχώρι με μεγάλη τουριστική κίνηση. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, στο Λακωνικό κόλπο, 90 χλμ. νοτιοανατολικά της Σπάρτης.

Ο Αρχάγγελος είναι ένα παραθαλάσσιο γραφικό ψαροχώρι με μεγάλη τουριστική κίνηση, χάρη στις πολλές φυσικές ομορφιές, το απάνεμο λιμάνι και τις καθαρές παραλίες με τα καταγάλανα νερά τους. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, στο Λακωνικό κόλπο, 90 χλμ. νοτιοανατολικά της Σπάρτης. Επίσης, απέχει 20 χλμ. από τη Νεάπολη και 30 χλμ. από τη Μονεμβασιά και αποτελεί ιδανικό τόπο για ξέγνοιαστες διακοπές.

Από τον Αρχάγγελο μπορείτε να επισκεφτείτε τη Μάνη, τα σπήλαια του Δυρού, το Mυστρά, τη Mονεμβασιά, την Πλύτρα με τη βυθισμένη πολιτεία, την Eλαφόνησο, τη Nεάπολη, το Σπήλαιο Άγιος Ανδρέας στην Καστανιά, τα Kύθηρα και άλλα ενδιαφέροντα μέρη.

Θα κολυμπήσετε στις όμορφες παραλίες της Xαρακιάς και της Πηλάς με την τεράστια ακτή των 3 χλμ. Οι λάτρεις της κολύμβησης και των θαλάσσιων σπορ θα βρουν τον επίγειο παράδεισο στον Αρχάγγελο.

Για τα Kύθηρα και την Eλαφόνησο εκτελούνται καθημερινά τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι της Nεάπολης, για την Eλαφόνησο από την Πούντα στα Βιγγλάφια.

Επίσης, ο Αρχάγγελος διαθέτει πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και η άριστη υποδομή στον τομέα των υπηρεσιών και της φιλοξενίας είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τους εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το όμορφο αυτό χωριό.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2733 360413           (+30) 2733 051209          (+30) 2733 052199                (+30) 2733 051242

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP