Κύθηρα

Κύθηρα

Με εκπληκτική Θέα στον όρμο του Καψαλίου και τη Θάλασσα, η πρωτεύουσα του νησιού ξεχωρίζει για τον παραδοσιακό οικισμό με τα άσπρα σπίτια, τα στενά δρομάκια, τις καμάρες, τις εκκλησιές και κυρίως το ενετικό κάστρο της.

Επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, που φιλοξενεί μία σημαντική συλλογή από τα ευρήματα του νησιού. Θα κολυμπήσετε στο Καψάλι, με την όμορφη αμμουδιά και θα απολαύσετε τη διαμονή σας σε αναπαλαιωμένα αρχοντικά που έχουν μετατραπεί σε παραδοσιακά ξενοδοχεία. Υπάρχουν επίσης πανσιόν και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Φροντίστε όμως να κλείσετε έγκαιρα, γιατί η κίνηση είναι πολύ μεγάλη.

Γραφικές ταβέρνες, παραδοσιακά καφενεία, μικρά μπαράκια και καφετέριες εξασφαλίζουν τη διασκέδαση σας, ενώ το καλοκαίρι οργανώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκθέσεις ζωγραφικής.

Πληροφοριες νομού ή νησιού - link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vitae elit libero. Sed quis ipsum augue. Proin nec sagittis risus, vitae viverra tellus. Sed hendrerit sed tellus tempor ultrices. Sed accumsan consectetur vulputate. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ADVERTISEMENT

Ζήστε την εμπειρία σας στα Κύθηρα

Ήλιος & Θάλασσσα

Περισσότερα

Θεματικές Διαδρομές

Περισσότερα

Τέχνη & Πολιτισμός

Περισσότερα

Υγεία & Ευεξία

Περισσότερα

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Περισσότερα

Γαστρονομία

Περισσότερα

Γάμοι & Γαμήλια ταξίδια

Περισσότερα

Αθλητισμός & Προπόνηση

Περισσότερα

Βιβλιοπαρουσίαση

Περισσότερα

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP