Αμμουδάρα

Αμμουδάρα

Μεγάλη σε μήκος παραλία, που συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, αφού εκεί υπάρχουν δεκάδες ξενοδοχεία, αλλά και bars που βοηθούν με αυτό τον τρόπο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Αμμουδάρα - Λινοπεράματα

Bρίσκονται 6 και 8 χλμ. αντίστοιχα δυτικά του Hρακλείου. Πρόκειται για παραλιακούς οικισμούς, ιδιαίτερα δημοφιλείς στους τουρίστες και τους Hρακλειώτες που θέλουν να χαρούν τη θάλασσα χωρίς να απομακρυνθούν πολύ από την πόλη. Διαθέτουν μεγάλες αμμουδερές παραλίες, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να κάνετε θαλάσσια σπορ.

Τα Λινοπεράματα είναι η παραλία μπροστά στον ομώνυμο οικισμό-τουριστικό θέρετρο στον ανοικτό κόλπο του Ηρακλείου. Βρίσκεται 8 χιλιόμετρα δυτικά από τη πόλη του Ηρακλείου και είναι εκτεθειμένη στους βόρειους ανέμους.

Οργανωμένη παραλία, αρκετά κοντά στη πόλη του Ηρακλείου με πολλά ξενοδοχεία και πολλές ταβέρνες και εστιατόρια, καθώς επίσης και καφενεία με αποτέλεσμα να καλύπτει τις ανάγκες των επισκεπτών σε άνετη διαμονή και καλό φαγητό και με αρκετές ευκολίες για κολύμπι και θαλάσσια σπορ (ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ).


Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2810 399399           (+30) 2810 274010          (+30) 2813 407000                (+30) 2810 719100

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP