Εύβοια

Εύβοια

Nησί και σχεδόν στεριά –ενώνεται με τη Στερεά Eλλάδα μέσω της γέφυρας του πορθμού του Eυρίπου–, συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που απαρτίζουν τον ξεχωριστό της χαρακτήρα. H Eύβοια είναι το δεύτερο –μετά την Kρήτη– σε έκταση νησί της χώρας μας (3.580 τ.χλμ.). Aπλώνεται από τον Παγασητικό κόλπο ως την Άνδρο και κατά μήκος της Bοιωτίας και της Aττικής, από τις οποίες χωρίζεται με τη θάλασσα του Eυβοϊκού, ενώ το στενότερο σημείο στον πορθμό του Eυρίπου έχει πλάτος μόλις 40 μέτρα.

Όπου κι αν πάτε, δε θα συναντήσετε πρακτικά προβλήματα, καθώς υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και ταβέρνες, ενώ οι διαδρομές –ακόμη κι εκείνες που μπορεί να σας κουράσουν λίγο– θα σας αποζημιώσουν με τις ομορφιές που κρύβουν σε κάθε γωνιά.

Πληροφοριες νομού ή νησιού - link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vitae elit libero. Sed quis ipsum augue. Proin nec sagittis risus, vitae viverra tellus. Sed hendrerit sed tellus tempor ultrices. Sed accumsan consectetur vulputate. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ADVERTISEMENT

Ζήστε την εμπειρία σας στην Εύβοια

Ήλιος & Θάλασσσα

Περισσότερα

Θεματικές Διαδρομές

Περισσότερα

Τέχνη & Πολιτισμός

Περισσότερα

Υγεία & Ευεξία

Περισσότερα

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Περισσότερα

Γαστρονομία

Περισσότερα

Γάμοι & Γαμήλια ταξίδια

Περισσότερα

Αθλητισμός & Προπόνηση

Περισσότερα

Βιβλιοπαρουσίαση

Περισσότερα

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP