Ανατολική Μακεδονία

Ανατολική Μακεδονία

Από την πανέμορφη και αμφιθεατρική Καβάλα, την παραμυθένια Δράμα, μέχρι τη γαλήνια και «σμαραγδένια» Θάσο, η Ανατολική Μακεδονία σας καλεί να απολαύσετε την φυσική της γοητεία.

Δεν περιγράφεται σε λίγες λέξεις, ούτε χωράει μόνο σε ένα ταξίδι. Η Ανατολική Μακεδονία αποτελεί τουριστικό κέντρο όλες τις εποχές του χρόνου, με πολλές διαφορετικές ευκαιρίες διασκέδασης, χαλάρωσης και αθλητικών δραστηριοτήτων για όποιον αποφασίσει να διαθέσει λίγο χρόνο.

Στην Καβάλα θα γνωρίσετε την αρχία πόλη των Φιλίππων και θα απολαύσετε θαλάσσια σπορ σε έναν από τους πολλούς, πανέμορφους παραθαλάσσιους οικισμούς της, κάνοντας παράλληλα το μπάνιο σας σε καταγάλανα νερά. Το χειμώνα θα κάνετε πεζοπορία στο βουνό Παγγαίο με τους δρόμους του κρασιού που ξεκινά από το Ιερό του Διονύσου στην Καλή Βρύση της Δράμας, αλλά και τα πέντε καταφύγιά του.

Ο Νομός Δράμας είναι ένας παράδεισος για τους φυσιολάτρες, καθώς θα απολαύσουν δραστηριότητες στον Νέστο, αυτοκινητάδες και πεζοπορίες σε καταρράκτες και παρθένα δάση. To must του χειμώνα είναι μια επίσκεψη στο όρος Φαλακρό, ή αλλιώς «βουνό των λουλουδιών» σύμφωνα με τους ντόπιους, καθώς επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις, λόγω των άπειρων φυσικών του θελγήτρων. Αν είστε φίλοι της περιπέτειας θα επιδοθείτε σε extreme sports και άλλες χειμερινές δραστηριότητες στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού.

Τέλος, η αγαπημένη Θάσος, ένα κατάφυτο πανέμορφο νησί μόλις λίγα μίλια μακριά από την Καβάλα, συνδυάζει βουνό και θάλασσα, πράσινο και γαλάζιο, αμμώδεις ακρογιαλιές και φιλόξενους ανθρώπους. Γεμάτη από κέδρους, έλατα, βελανιδιές και καστανιές, είναι ο ιδανικότερος προορισμός για οικογενειακές και ήρεμες διακοπές, μια ανάσα από την ηπειρωτική χώρα.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2521 350600           (+30) 2521 060000          (+30) 2521 440060                (+30) 2521 109206

Ζήστε την εμπειρία σας στήν
Ανατολική Μακεδονία

Ήλιος & Θάλασσσα

Περισσότερα

Θεματικές Διαδρομές

Περισσότερα

Τέχνη & Πολιτισμός

Περισσότερα

Υγεία & Ευεξία

Περισσότερα

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Περισσότερα

Γαστρονομία

Περισσότερα

Γάμοι & Γαμήλια ταξίδια

Περισσότερα

Αθλητισμός & Προπόνηση

Περισσότερα

Βιβλιοπαρουσίαση

Περισσότερα

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP