Αμμόχωστος, Αγία Νάπα - Πρωταράς

Αμμόχωστος, Αγία Νάπα - Πρωταράς

Χρυσαφιές μέρες, ασημένιες νύχτες...

Ανακαλύψτε τις χρυσές αμμουδιές και τα ήσυχα, κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου. Χαρείτε όλα τα θαλάσσια σπορ, αφεθείτε ανέμελα στη ζεστασιά του ήλιου, απολαύστε μια κρουαζιέρα γύρω από τις ακτές της περιοχής Αμμοχώστου. Κάντε ψώνια σε μοντέρνες μπουτίκ και συνομιλήστε με τους ντόπιους. Περιδιαβείτε γραφικά δρομάκια, παρακολουθήστε όμορφα φεστιβάλ και απολαύστε υπέροχες ντόπιες και διεθνείς λιχουδιές. Τέλος, χαλαρώστε και απολαύστε την εξυπηρετικότητα και τη ζεστασιά των ντόπιων, αλλά και των πολυτελών ξενοδοχείων. Ένα χαμόγελο σας περιμένει...

Η επαρχία Αμμόχωστου είναι μια από τις 6 επαρχίες της Κύπρου. Συνορεύει βορειοδυτικά με την επαρχία Κερύνειας, δυτικά με την επαρχία Λευκωσίας και νοτιοδυτικά με την επαρχία Λάρνακας. Πρωτεύουσα της επαρχίας είναι η Αμμόχωστος. Το μεγαλύτερο τμήμα της επαρχίας βρίσκεται στο κατεχόμενο από τους Τούρκους τμήμα του νησιού. Οι δήμοι της επαρχίας Αμμόχωστου είναι οι: Δήμος Αμμοχώστου, Δήμος Παραλιμνίου, Δήμος Αγίας Νάπας, Δήμος Δερύνειας, Δήμος Λευκόνοικου και Δήμος Ακανθούς.

Yπάρχει μια μεγάλη επιλογή από ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου μέχρι τα μικρά και απλά ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα, που προσφέρουν μεγαλύτερη προσωπική άνεση, καθώς και παραδοσιακών κατοικιών σε χωριά στα πλαίσια του αγροτουριστικού προγράμματος.

Υπάρχουν ξενώνες νεότητας και κατασκηνωτικοί χώροι με όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το φιλόξενο χαμόγελο και την άριστη και φιλική εξυπηρέτηση.

ADVERTISEMENT

Προγραμματίστε το ταξίδι σας

Διαμονή

Φαγητό

Εκδρομές

Διαμονή

Παραλίες

Αξιοθέατα

Διαμονή

ADVERTISEMENT

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP