Γουβιά

Γουβιά

Ένα μικρό μοντέρνο χωριό που βρίσκετι δίπλα στη θάλασσα. Η Γουβιά έχει μεγάλη τουριστική κίνηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το χωριό απλώνεται κυρίως κατά μήκος του παραλιακού δρόμου και προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε πολυάριθμα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες και νυχτερινά κέντρα όπου μπορεί να διασκεδάσει μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα.

Αξίζει να επισκεφθείτε τα ερείπια του ενετικού ναύσταθμου, μια σειρά από μεγάλες καμάρες που έχουν απομείνει από το εντυπωσιακό οικοδόμημα όπου επισκευάζονταν και ανεφοδιάζονταν τα πλοία του ενετικού στόλου.

Μία διακλάδωση του δρόμου στο τέλος του κόλπου των Γουβιών οδηγεί στο Κομμένο, ένα θαυμάσιο καταπράσινο θέρετρο με πολυτελείς τουριστικές εγκαταστάσεις όπου λειτουργεί και οργανωμένο κάμπινγκ.

Κολυμπήστε στην μικρή παραλία των Γουβιών με βότσαλα και άμμο, που όμως είναι αρκετά οργανωμένη με ομπρέλες με ξαπλώστρες προς ενοικίαση, ενώ διαθέτει εξοπλισμό για θαλάσσια σπόρ και εκδρομές με την βάρκα.

Απο την παραλία μπορείτε να θαυμάσετε τον κόλπο και τον μικρό ναό της Υπαπαντής. Επίσης στα Γουβιά υπάρχει ένα λιμάνι πλήρως εξοπλισμένο, τη Μαρίνα Γουβιων.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 26613 62782           (+30) 26610 29156          (+30) 26613 65321                (+30) 26610 96916

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP