Βούλα

Βούλα

Παραθαλάσσιο προάστιο, με εξαιρετικό φυσικό της περιβάλλον και το υγιεινό της, γεμάτο πράσινο, που απέχει 18 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Περιοχή που, όπως μαρτυρούν τα ευρήματα κατοικήθηκε σε όλες τις περιόδους της αρχαιότητας από την προϊστορική εποχή ως τα Βυζαντινά χρόνια.

Έχει οργανωμένες παραλίες, εκ των οποίων 2 του EOT, με γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και παιδικές χαρές.

Στην περιοχή της Βούλας θα κάνετε το μπάνιο σας στην οργανωμένη Α΄ Πλαζ Βούλας με άμμο και γαλάζια νερά, βραβευμένη μάλιστα με γαλάζια σημαία το 2012

Ένας πολυδιάστατος χώρος καλοκαιρινής διασκέδασης, καθώς παρέχονται -εκτός από ξαπλώστρες και ομπρέλες- μπορείτε να κάνετε βουτιά και στην πισίνα, αλλά και να επιδοθείτε σε διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες και beach volley. Επιπλέον υπάρχει ένας παιδότοπος για τους μικρούς επισκέπτες, εξαιρετικά beach bar, εστιατόρια και ταβερνάκια, πάρκινγκ, σύνδεση wifi ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και υπηρεσίες ναυαγοσώστη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ακριβώς δίπλα από την Α’ πλαζ, θα συναντήσετε την παραλία γυμνιστών Πικπα Βούλας.

Αν προχωρήσετε προς το κέντρο της Βούλας, πρέπει να επισκεφθείτε την πλατεία Γεωργίου Δόγκα, μια πανέμορφη πλατεία με πολύχρωμα ψηφιδωτά, που λαμπυρίζουν στο φως της ημέρας, και σχέδια εμπνευσμένα από το ελληνικό περιβάλλον, τον αρχιτέκτονα της Αρ Νουβώ και τον Antoni Gaudi.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Δημαρχείο:                       Αστυνομικό Κέντρο:         Πυροσβεστικό Κέντρο:           Κέντρο Υγείας:
(+30) 2132 025200           (+30) 2108 986870          (+30) 2108 964876                (+30) 2144 167442

Πατήστε εδώ
TOP