Αγία Μαρίνα

Αγία Μαρίνα

Η πιο δημοφιλής παραλία της Αίγινας, η  Αγία Μαρίνα είναι ένας αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός και για τους Έλληνες και τους ξένους. Έχει τη μεγαλύτερη αμμουδερή παραλία του νησιού έκτασης 500 μέτρων, πολύ καλά οργανωμένη, με θαλάσσια σπορ, αβαθή νερά κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους, ενώ περιτριγυρίζεται από μεγάλα και πυκνά πεύκα.

Εκτός όμως από την κεντρική παραλία, υπάρχουν πολλά απομονωμένα κολπάκια για να βουτήξετε από τα βράχια, αλλά και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο υποβρύχιο ψάρεμα.

Υπάρχει πληθώρα επιλογών για φαγητό, αφού beach bars, ταβέρνες και ουζερί εκτείνονται σε όλο το μήκος του παραλιακού της δρόμου και όχι μόνο.

Στο τέλος της παραλίας, μπορείτε να επισκεφθείτε το ομώνυμο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που κάθε χρόνο στις 17 Ιουλίου γιορτάζει με πανηγύρι.

Στην Αγία Μαρίνα μπορείτε να φτάσετε με την τοπική συγκοινωνία, αλλά και με το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς ανατολικά, στα 14 χλμ από το λιμάνι της Αίγινας, ενώ υπάρχει και απευθείας δρομολόγιο προς το λιμάνι της από τον Πειραιά.

Άρθρα

ADVERTISEMENT

Πατήστε εδώ
TOP